Kuinka pillua hankitaan internetistä?

Tänä päivänä ilman parisuhdetta elävät eivät juokse juurikaan yökerhoissa iskemässä kumppania, sen sijaan seuranhaku onkin mennyt entistä vahvemmin verkkoon deittipalstoille, sillä seksiseuraa netistä seuralaisen etsintä netistä lienee selvästi käytännöllisempää. Seksiä metsästävien lukumäärä lienee melkein yhtäsuuri, kuin vakavaa kumppania etsivien sinkkunuorten pääluku. Tästä johtuen nettiin on putkahtanut useita seksiseuraa etsiville suunniteltuja nettisivuja, sillä treffipalvelut ovat varmasti nähneet hyvän kohderyhmän. Oletko panoseuraa kaipaava sinkku? Suuntaa katseesi tältä istumalta panoseuraan suunnatuille deittisivuille.

Pääasiallinen vaikeus näyttäisi olevan toimivan deittipalvelun paikantaminen. Juuri nyt käyttäjien ulottuvilla tuntuisi olevan massiivinen määrä sivuja, jotka on suunnattu seksiä haikaileville. Helpoin keino menestyä panokaverin etsimisessä netistä on mennä mukaan todella useaan treffipalveluun sekä hakea samanaikaisesti panokumppania niistä kaikista. Ikävä fakta näyttää olevan se, että äijät haeskelevat panokaveria kuvatun laisista verkkopalveluista selkeästi naiskäyttäjiä reilummin, näinpä miesjäseniä näyttää olevan useasti turhan monta suhteutettuna naisiin. Jotkut deittisivustot ovatkin hoitaneet tämän sillä tavalla, jotta palvelu on kuluton naisjäsenille, sen sijaan kallis äijillä. Tapa näyttää olevan kasvussa ja useat sivustot ovatkin onnistuneet houkuttelemaan tällä tavalla lisää naisia. Hinnoittelua käyttävillä treffisivuilla miesten ja naisten välinen suhdelukema on otollisempi, näinollen epäoikeudenmukaiselta vaikuttava hinnoittelustrategia todellisuudessa onkin miesasiakkaiden hyväksi. Sukupuolesta riippuva hinnoittelu voi taata miespuolisille sopivan sukupuolten suhteen ja siitä on järkevää allekirjoittaneen mielestä maksaa vähäsen ylimääräistä.

Huomioitava juttu pillun saannissa internetistä lienee se, että pärstäkuva olisi hyvä. Laadukas ja edustava esittelykuva saa irtosuhdetta haikailevien naiskäyttäjien huomion ja ei varmastikaan jää ilman huomionosoituksia. Koeta säilyttää lisäksi arvokkaat käytöstavat. Misut tykkäävät herrasmiehistä myöskin internetissä. Omakohtainen esittelyteksti kannattaisi myös läpikäydä virheiden varalta, siksi kun lapsuksia viljelevä teksti antaa tekstin laatijasta ala-arvoisen ensivaikutelman.

Kannattaa pitää mielessä, että joka asia ei mahdollisesti olekaan sitä, jolta näyttää eritoten internetissä. Noudata turvallisuusvinkkejä henkilökohtaisen turvallisuutesi tähden. Ennen ensimmäistä tapaamiskertaa ei tule mennä paljastamaan privaattia infoa turhan paljon. Julkinen ostari on paras kohde ensimmäisille treffeille. On aina aivan yhtä järjetön ajatus järjestää ensimmäiset treffit suoraan ventovieraan majapaikkaan, vaikka panettaisi kuinka kovasti hyvänsä. Ravintolat ja myöskin pubit tuntuvat olevan järkeviä paikkoja ensimmäisen tapaamisen sopimiseen. Kondomin käyttöä ei pidä missään tapauksessa laiminlyödä. Yhden illan panot saattavat olla melkoisen epämääräisiä ja seuranhakupalstalta löytämälläsi seksikumppanilla lienee suurella todennäköisyydellä ollut muutama panosuhde tapaamistanne aikaisemmin. Kondomin käyttö olisi edullinen keino pitää sukupuolitaudit poissa.

Tähän loppuun lisäksi kätevä neuvo seksiseuraa netistä etsiville miehille: Naimisissa olevat mimmit antaa toosaa havaintojeni perusteella melko herkästi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s